Belysta berg i Ullared

Hej!

Detta är inlägg två på min nya blogg från Ullared. Eftersom jag är ny i bloggvärlden trevar jag mig fram med ämnen att skriva om. Men jag tänkte berätta lite om berg i Ullared.

Belyst berg vid campingen i Ullared.

Samhället Ullared ligger i Hallands inland. Runt omkring finns det berg och kullar med massa skog. Det gula varuhuset sprängde bort berg för en ny parkering för några år sedan. Det har även sprängt bort berg för en ny infart till samhället Ullared från Varbergshållet. Senast sprängdes det bort cirka 300 ton berg för att utöka det gula varuhusets affärsyta.

Men det finns lite berg kvar och när jag gick på en promenad under lördagskvällen fotograferade jag några som har belysts. Det blir väldigt vackert så här års.

Belyst berg vid rastplatsen, Heden.

Vi hörs!

/Hans