Nytt år nya möjligheter

För ett år sedan började jag med denna blogg. Anledningen var att jag ville dokumentera livet lite. Vad som händer och sker så man kan titta tillbaka och se hur året har varit. Men det blev inte som jag tänkt mig. Skrivandet “rann ut i sanden”, som det så vackert heter. Under de första månaderna skrev jag varje vecka men sedan sade det stopp. Tid, lust och ork fanns inte. Nu är det nytt år nya möjligheter. Nu tar jag tag i detta igen och hoppas 2020 blir ett bättre bloggår.

Hans skåpbil, van
Hans skåpbil, van, husbil

2019 hände det en del saker i mitt liv. Under våren köpte jag en skåpbil (van) som jag började bygga om till husbil. Detta projekt pågående fortfarande nu i januari 2020. Jag prov-hus-bilade under min semester i somras och sedan har jag varit iväg på några kortare resor. I augusti var jag på Burning van. 2020 hoppas jag det blir flera resor.

Hans gamla hus i Ullared
Hans gamla hus i Ullared

Sedan under hösten, efter flera års funderande hit och dit, bestämde jag mig för att flytta. Jag sålde mitt hus i centrala Ullared och flyttade 9 kilometer utanför Ullared till en gård som jag är delägare i. Att flytta tar på krafterna. Man ska städa och gå igenom saker. Flytta möbler osv. I nuläget har jag magasinerat en hel del saker. Har bara det nödvändiga omkring mig.

Hans springer fjällmarathon
Hans springer fjällmarathon

Under 2019 har det blivit en del motionslopp. Exempelvis sprang jag Idre fjällmarathon i augusti och så sprang jag Stockholm marathon och Lidingöloppet också. Dessa två lopp brukar jag göra varje år. Men träningen blev lite åsidosatt under 2019. För få långpass enligt min mening. Hoppas det blir bättre 2020. Kom dock upp i 201 stycken löprundor under 2019. Det blir i genomsnitt 3,8 löppass i veckan.

Övriga händelser under året

Konsert med Metallica på Ullevi i Göteborg
Metallica på Ullevi i Göteborg

Jag har varit på ett antal konserter under 2019. Bland annat var jag och såg Metallica på Ullevi. Och så var jag och sprang i fjällen på min semester. I år var jag vid Grövelsjöns fjällstation. På hemvägen åkte jag förbi Rättvik och tittade på bilar. En av Sveriges största bilträffar inträffade de datumen då jag körde söderöver.

Fjällöpning vid Silverfallet
Fjällöpning vid Silverfallet

Nya målsättningar 2020

Hans mot nya mål 2020
Hans mot nya mål 2020

Nu är det nytt år och nya möjligheter. Jag brukar skriva upp några målsättningar inför varje år och för det mesta blir de uppfyllda. Här nedan finns några av mina målsättningar under 2020:

  • Minst 200 löppass
  • Minst en utlandsresa
  • Minst ett “äventyr”
  • Springa ett marathon
  • Springa Lidingöloppet
  • Springa ett fjällmarathon
  • Springa ett lopp över 100 km (10 mil)

Sist men inte minst ska jag skriva mer här på bloggen.

Vi hörs!

Hans