Nytt år och ny blogg

Ullared från ovan
Ullared från ovan

Hej!

Nu är det ett nytt år och nya utmaningar. Därför tänkte jag börja blogga lite.

Vem är då jag? Jag är en kille som bor i samhället Ullared, som ligger i Halland. Ullared är mest känt för sitt gula lågprisvaruhus dit miljoner personer vallfärdar varje år för att handla och uppleva fenomenet “Ullared”. Men det finns mer att upptäcka i Hallands inland och det skulle jag vilja beskriva i denna blogg.

Jag kommer att skriva om sevärdheter som finns runt samhället Ullared och Hallands inland. Man kan kalla det insidertips från en som känner till Hallands inland.

Sedan kommer jag att dela med mig av mina intressen som mc-körning, film och foto samt konditionsträning. När det gäller träning ägnar jag mest tid åt löpning. Jag brukar springa en del motionslopp som finns i närheten och så blir det oftast att jag springer Stockholm Marathon och Lidingöloppet varje år. Utöver löpningen försöker jag att cyklar lite mountainbike och landsvägscykling också.

Så välkommen till min blogg och 2019 kommer att bli ett bra år hoppas jag.

/Hans