Solnedgång i Ullared

Nu nalkas hösten 2019. Kylan och den klara luften smyger sig på. Mörkret kommer allt närmare dag efter dag. Morgon, kväll och natt blir längre. Dagarna blir kortare. Inledningen av hösten tycker jag är skön men när kylan kommer och termometern drar sig nedåt minusgrader är det inte lika trevligt. Slask, snö och kyla kan man vara utan.

Solnedgång i Ullared en höstkväll
Solnedgång i Ullared en höstkväll.

När jag var ute och sprang på den gamla pyttebanan (eller järnvägen som vi i Ullared kallar den) mot Fegen såg jag denna vackra solnedgång. Som tur var hade jag kameran med mig och kunde ta en bild. Man blir häpen över de fantastiska färgerna som moder jord kan framkalla. Några minuter senare var solen borta och skymningen gjorde sitt intåg.

Hoppas jag kan få fler sådana här fina kvällar. De ger en energi.

Vi hörs!

Hans