Stjärnklar natt på landet

Sedan en tid tillbaka bor jag tillfälligt i ett litet hus på landet som jag hyr. Det ligger några kilometer utanför Ullared. Tidigare bodde jag i centrala Ullared med mycket trafik, ljud och ljus utanför fönstren. Här på landet är det stilla. Jag har en landsväg utanför huset men bilarna som kör förbi är lätträknade. Här finns inget externt ljus utanför huset. Det är mörkt och stilla. De vanligaste ljuden är kattugglan som hoar på kvällarna och rådjuren som bräcker.

Hans hus från entrésidan.

Häromkvällen var jag ute och fotograferade lite när det var stjärnklart. Månen lyste upp kring huset och man såg några av alla miljarder stjärnor på natthimlen. Jag var också nere vid en liten sjö som finns i närheten. Där stod jag och beskådade den stjärnklara himlen.

Huset från söder med åker framför.
Hans på bryggan vid sjön.

Vi hörs!

Hans